top of page

Verden trenger Pashn!

Alle drømmer om et glødende, livslangt forhold. Men hverdag og tidsklemma tar etterhvert gløden fra mange forhold. 

Konflikter i hverdagen skyldes ofte antakelser basert på følelser som gjerne oppstår fordi man sammenligner seg med andre. Når problemene oppstår er det dessverre for mange en stor barriere å besøke en parterapeut.

Mange kommer for sent, sier de skulle ønske de hadde kommet mye før, og gjerne ha blitt fulgt opp oftere enn det som er praktisk mulig tidsmessig og økonomisk

Med Pashn kan du blåse liv i forelskelsen igjen. Appen gir deg inspirasjon til å finne glød i deg selv og i forholdet ditt.

Du er ikke avhengig av at partneren din deltar.

 

shutterstock_304744727.jpg
"Med Pashn skal vi skape glødende forhold som varer!"
- Nina & Sigmund Sontum

Hvorfor Pashn?

Pashn er en tjeneste som jobber med å inspirere og motivere til å ta viktige grep i forholdet, slik at du skal oppleve både spenning og trygghet i ditt parforhold. Vi gir deg viktige verktøy for å kunne pleie forholdet og bedre forutsetninger for bli en bedre partner.

Gjennom ukentlige oppdrag vil du vil lære å forstå deg selv og din partner bedre. Oppdragene er konkrete ting du skal tenke på eller gjøre - nøye utvalgt av våre parspesialister. Pashn vil følge deg hele veien og motivere og heie på deres positive utvikling over tid. 


Pashn vil inspirere deg og gi deg en BOOST i hverdagen!

bottom of page